icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Virtueel Bouwen

Minder faalkosten. Makkelijker communiceren met opdrachtgevers. En simpelweg sneller en slimmer bouwen. De voordelen van virtueel bouwen zijn groot.

Virtueel bouwen

Van ontwerp tot engineering en van realisatie tot onderhoud. Een correct opgezet 3D-ontwerp is van onschatbare waarde tijdens de gehele levenscyclus van een project. Zo zijn 3D modellen onmisbaar bij BIM-behoeften als raakvlakcoördinatie, 4D-planning en kostenbeheersing (5D).

 

Daarnaast brengen de 3D-objecten het project en de bouwplaats tot leven met visualisaties, virtual reality en augmented reality. Voor opdrachtgevers, stakeholders en andere belangstellenden. De essentiële bouwstenen van onze afdeling? De nieuwste technieken, cutting-edge software, een proactieve werkhouding en natuurlijk inhoudelijke expertise.