icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Projectbeheersing

Hoe laat je een complex project zo gestructureerd mogelijk verlopen? Die vraag beantwoorden we elke dag opnieuw op de afdeling projectbeheersing.

Bureau foto

Van strakke planningen en scherpe begrotingen tot duizenden documenten en onvoorziene omstandigheden. Het is slechts een greep uit de vele aspecten van een project die onze afdeling bewaakt. Specialistische kennis vormt de hoeksteen van de afdeling. We kennen vakgroepen voor elke discipline: risicomanagement, planningsmanagement, integraal kostenmanagement, kwaliteitsmanagement, documentmanagement en systems engineering. 

De ambitie van ons team van dertig collega’s is duidelijk: we willen uitblinken op elk project. Met leerplannen voor elke vakgroep ontwikkelen we onze kennis steeds verder. Ook delen onze specialisten ervaringen met elkaar. Om van elkaar te leren én om verbeteringen in onze aanpak door te voeren. De werkwijze van de disciplines is samengebracht in het projectmanagementsysteem van VolkerWessels Infra Competence Centre: ProMaSys.