icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontwerpmanagement

De toenemende complexiteit bouwprocessen maakt het noodzakelijk om ook bouwkundige ontwerpprocessen beter te kunnen beheersen. Met ontwerpmanagement richten we ons op het strategisch vormgeven, inrichten en besturen van bouwkundige ontwerpprocessen.

Civiel en Maritiem Ontwerp

Bruggen, viaducten, tunnels, sluizen, kademuren. Het is slechts een selectie van het uitgebreide werkgebied van de afdeling Civiel en Maritiem Ontwerp.

Lees meer

Geotechniek

Geotechniek is dagelijks bezig met het voorspellen van het grondgedrag. Wij zoeken de grens op waar de onzekerheid van de ondergrond over gaat naar betrouwbaarheid.

Lees meer

Virtueel Bouwen

Minder faalkosten. Makkelijker communiceren met opdrachtgevers. En simpelweg sneller en slimmer bouwen. De voordelen van virtueel bouwen zijn groot.

Lees meer

Hulpconstructies

Projecten veilig, eenvoudig en snel realiseren. Dat is ons doel op de afdeling hulpconstructies.

Lees meer