icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Civiel en Maritiem Ontwerp

Bruggen, viaducten, tunnels, sluizen, kademuren. Het is slechts een selectie van het uitgebreide werkgebied van de afdeling Civiel en Maritiem Ontwerp.

EMO Kade

Van de eerste potloodschets tot detailontwerp en realisatie. Ons team van civiele ontwerpers en constructeurs is betrokken bij het gehele traject. We zetten onze expertise graag in tijdens de ontwerpfase van complexe multidisciplinaire projecten. Ook adviseren we bij schadegevallen en begeleiden we de uitvoer van projecten.

 

Ons werkgebied is de civiele en maritieme infrastructuur in binnen- en buitenland. We geloven dat het altijd beter kan. Daarom zijn we altijd op zoek naar slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. Behouden en verbeteren van ons hoge kennisniveau, daar gaat het om.