icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

N237 Soesterberg

De N237 ter hoogte van Soesterberg, de Amersfoortsestraat, scheidt Soesterberg-Noord en de dorpskern van elkaar. Deze barrière hindert niet alleen het overstekende verkeer, maar ook de ontwikkeling van het dorp als geheel. Daarom is het verdiept aanleggen van de N237, inclusief een overkluizing tussen de Van der Griendtlaan/Postweg en de Veldmaarschalk Montgomeryweg, een belangrijk project van het Masterplan Soesterberg.

Soest 0927 technische uitwerking

Het werk is gegund aan de combinatie Van Hattum en Blankevoort en KWS na een aanbestedingsprocedure op basis van ‘Best Value Procurement’. De scope betreft het ontwerp en de realisatie van de verdiepte ligging met een gesloten deel van 210 m, inclusief de aansluitingen op het onderliggend wegennet. Volker Infradesign is verantwoordelijk voor het integrale ontwerp, het ontwerp van de civiele constructie en het wegontwerp. De ontwerpfase is gestart in oktober 2014 en loopt door tot medio 2015. Omstreeks november 2015 start de realisatie.