icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Veilig onderhoud

Als goed huisvader streven we niet alleen naar een optimale beschikbaarheid, maar ook naar een zo hoog mogelijke veiligheid. Voor onze medewerkers maar ook voor de gebruikers.

Samen veilig

De dienstverlening van VolkerWessels Infra Competence Centre Assetmanagement drijft op drie pijlers: minder hinder voor de gebruiker, tevreden gebruikers en veilig werken in een veilige omgeving. Wij zijn van mening dat de veiligheidsdoelstelling alleen te bereiken is door veiligheid integraal te benaderen. Dus samen met de klant en met gebruikers. Veilig werken doen we samen!

Veilig of niet

Wegen, bruggen, tunnels, waterwegen, zware installaties. Onderhoud op deze locaties is niet zonder gevaren. Dat beseffen we maar al te goed. We doen er dan ook alles aan om onze collega's en de gebruikers van een areaal veilig te houden. We committeren ons hierbij aan de governance code ‘Veiligheid' van ons concern VolkerWessels. We beperken de hinder en dus de risico's voor de gebruiker. Onze mensen gebruiken bij hun onderhoudswerk persoonlijke beschermingsmiddelen en werken volgens de meest recente veiligheidsvoorschriften. Kennis van het object is daarbij van essentieel belang. Veiligheid moet vanzelfsprekend zijn. We werken veilig of we werken niet!

Assetmanagement

Veiligheid voorop

Ook bij storingen en calamiteiten gaan alle ‘veiligheidsbellen' bij VolkerWessels Infra Competence Centre Assetmanagement rinkelen. Een schip vaart tegen de sluisdeuren. Een vrachtwagen ramt de vangrail. De klep van een brug gaat niet meer dicht. Binnen no-time zijn onze mensen ter plaatse om de hulpdiensten te assisteren een veilige situatie te creëren. De veiligheid van de gebruikers staat voorop!