icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Een VolkerWessels onderneming

Als samenwerkingsverband tussen KWS, Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail maakt VolkerWessels Infra Competence Centre deel uit van VolkerWessels.

Internationale bouwer

Het VolkerWessels-concern richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren, beheren en exploiteren van bouwprojecten in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. In binnen- en buitenland is VolkerWessels betrokken bij de inrichting van de samenleving op het gebied van bouw, mobiliteit, energie- en communicatievoorzieningen.

De kracht van VolkerWessels

Ongeveer 15.000 collega's werken in meer dan honderd werkmaatschappijen en vestigingen in de eerder genoemde landen. De kracht van VolkerWessels: de uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers.

Het VolkerWessels Duurzaamheidsverslag en meer informatie over de missie, strategie en projecten van het concern zijn te vinden op de website van VolkerWessels.