Zoeken

VolkerWessels bouwbedrijf met de beste reputatie

VolkerWessels is ook dit jaar weer het bouwbedrijf met de beste reputatie en staat op de op de zevende plaats in de Top 30 van de grootste bedrijven in Nederland. Deze jaarlijkse reputatie-rangorde is onlangs bekendgemaakt door RepTrak Company, een gerenommeerd internationaal reputatie-onderzoeksbedrijf. Vorig jaar eindigde VolkerWessels op de achtste plaats in de top 30.

RepTrak Reputation Ranking NL Top 30 2023_logo VolkerWessels.PNG
RepTrak Reputation Ranking NL Top 30 2023_logo VolkerWessels.PNG

Een groot compliment voor al onze 17.000 collega's en onze opdrachtgevers. Deze erkenning op onafhankelijk gemeten scores moedigt ons aan om ons verhaal over onze strategie, ons strenge veiligheidsbeleid, onze toonaangevende projecten, innovaties, digitalisatie en vooral ook de verduurzaming waar we volop mee bezig zijn nog beter te vertellen.

reptrak logo.png

Over het onderzoek

De jaarlijkse RepTrak Netherlands Top 30 Reputation onderzoek van RepTrak Company richt zich op de 30 grootste bedrijven in Nederland, gebaseerd op omzet. Bovendien moeten de bedrijven bij minstens een kwart van het algemene publiek enigszins tot zeer bekend zijn. Gedurende het hele jaar worden mensen in de leeftijd 18+ online gevraagd naar hun perceptie van deze bedrijven. In totaal doen 18.000 respondenten mee aan het onderzoek, waarbij elk bedrijf minimaal 360 keer beoordeeld wordt.

Het RepTrak-Reputation Model meet percepties over: de kwaliteit van producten en diensten, innovatie, governance, werknemerswelzijn, corporate citizenship, leiderschap en financiële prestaties en wordt onderzocht welke elementen hiervan vooral invloed hebben op reputatie. 

 

Video resultaten 2023 Reptrak Netherlands Top 30 Reputation.