HomeCarrière

Werken bij VolkerWessels Infra Competence Centre

Werken bij VI

De beste mensen

VolkerWessels Infra Competence Centre streeft ernaar de beste vakmensen aan zich te binden. Immers, zij bepalen het succes van een project of contract.

 

VolkerWessels Infra Competence Centre is altijd op zoek naar nieuw talent. Professionals die aansluiten bij onze huidige medewerkers. Aan de hand van onze kernwaarden en com­petentieniveaus geven we richting aan de ontwikkeling en opleiding van onze mensen en aan de werving van nieuwe collega’s. Zo versterken we de organisatie en bieden we onze mensen de kans zich te ontwikkelen.

Inspiratie en verbondenheid in lerende vakgroepen

Het is belangrijk dat onze mensen zich sterk betrokken voelen bij het project waaraan zij werken. De binding met VolkerWessels Infra Competence Centre en collega’s moet minstens zo sterk zijn, willen we elkaar blijven verbeteren. Vandaar de nadruk op onze vakgroepstructuur. In de vakgroepen weten collega’s elkaar te vinden, wisselen zij kennis en er­varingen uit, voeren zij wezenlijke discussies en werken zij gezamenlijk aan onze voortdurende kwaliteitsverbetering. De vakgroepen zijn er ook voor informele contacten en collegiale gezelligheid.

Meer weten?Contact »
+