icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 december 2018

Erkenning ProRail met succes verlengd

De spoorse infrastructuur is technisch en organisatorisch een complex systeem. Daarom beoordeelt ProRail marktpartijen die impact hebben op de veiligheid en beschikbaarheid. VolkerInfra voldoet aan deze de eisen en ontving tijdens de Kerstborrel het certificaat van Herk Eijkman van ProRail.

In ontvangst.JPG
Mark Samwel, Herk Eijkman (ProRail) en Peter Merkestijn

Volker InfraDesign was erkend, in de branche Ingenieursbureaus, voor het uitvoeren van ontwerpwerkzaamheden van ProRail projecten. Nu deze werkzaamheden binnen VolkerInfra gedaan worden, moesten de processen en kennis van de spoorse infrastructuur opnieuw beoordeeld worden.

In november is deze erkenning met succes herzien en is Volkerinfra voor de komende drie jaar bevoegd om zelfstandig de ontwerpwerkzaamheden uit te voeren in de categorieën:

  • Spoordragende civieltechnische constructies 'Ontwerp tbv GC'
  • Niet-spoordragende civieltechnische en utilitaire constructies 'Ontwerp tbv GC'