HomeActiviteitenProjectmanagement

Projectmanagement

Projectmanagement
Rotterdamsebaan

Binnen onze complexe multidisciplinaire projecten komen alle disciplines van een groot infrastructureel bouwproject samen. Onze projectmanagementvisie hebben we vastgelegd onder de titel ‘Top in Projecten’. Met een uniforme managementaanpak zorgen we ervoor dat we onze projecten van ontwerp- tot onderhoudsfase beheerst uitvoeren. Goed risicomanagement en contractmanagement maken onderdeel uit van deze managementaanpak.

 

VolkerWessels Infra Competence Centre is zich bewust van de grote maatschappelijke impact. Daarom spelen veiligheid en duurzaamheid een belangrijke rol in onze projectaansturing en is samenwerken en communicatie met opdrachtgever en alle stakeholders van groot belang.

Samenwerken.jpeg

Ook met onze zustermaatschappijen KWS, Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail werken wij intensief samen. Binnen VolkerWessels hebben we veel kennis, kunde en capaciteit in eigen huis. Mede door de een platte organisatiestructuur en een ondernemend karakter is projectmanagement in staat snel te schakelen.

Projecten

Alle projecten
+