HomeActiviteiten

Activiteiten

Als multidisciplinaire organisatie ligt onze focus op het ontwerpen, adviseren, coördineren en begeleiden van projecten, tenders en onderhoudscontracten.

AssetManagement

In  VolkerWessels Infra Competence Centre AssetManagement (VIAM) komt alle expertise bij elkaar op het gebied van assetmanagement. Vanuit  VolkerWessels Infra Competence...

Lees meer

Civiel en Maritiem Ontwerp

Bruggen, viaducten, tunnels, sluizen, kademuren. Het is slechts een selectie van het uitgebreide werkgebied van de afdeling Civiel en Maritiem Ontwerp.

Lees meer

Hulpconstructies

Projecten veilig, eenvoudig en snel realiseren. Dat is ons doel op de afdeling hulpconstructies.

Lees meer

Projectbeheersing

Hoe laat je een complex project zo gestructureerd mogelijk verlopen? Die vraag beantwoorden we elke dag opnieuw op de afdeling projectbeheersing.

Lees meer

Projectcontrol

De afdeling Projectcontrol is de financiële rechterhand van project- en contractmanagers en speelt een belangrijke rol bij in het “in control” zijn van complexe en...

Lees meer

Virtueel Bouwen

Minder faalkosten. Makkelijker communiceren met opdrachtgevers. En simpelweg sneller en slimmer bouwen. De voordelen van virtueel bouwen zijn groot.

Lees meer

Omgevingsmanagement

Met respect voor alle belangen. En altijd met een doelgerichte, pragmatische blik op het eindresultaat. Omgevingsmanagement vormt dé sleutel om projecten tot een succesvol einde te brengen.

Lees meer
+